Garn


I min gårdbutik forhandler jeg bl.a. Kauni’s lækre garn og Karen Noe Design.


Kauni garn er et dansk mærke, som henter stærkt og smukt rent uld fra Estland. Her er ulden nemlig blødere og mere slidstækt end andre steder. Det giver et flot og solidt garn, der er blødt og som kan holde varmt. Du kan finde Kauni garn i flotte ens farver eller i enestående farveskift. De flotte farveskiftende garnnøgler giver helt nye muligheder for flotte multifarvede kreationer. Kun fantasien sætter grænser. Kauni er en virksomhed med en meget stærk holdning til resourcespild og slid på naturen. Det er hundrede procent økologisk og fair trade. Farverne er naturlige, behandlingsprocessen af ulden er naturlig, og det færdige produkt pakkes i second hand emballager.


Karen Noe er et lille firma som har specialiseret sig i at designe klassiske modeller til håndstrik og -væv i lækre naturgarner og smukke farver. Alle modeller kan strikkes i alternative farver, spørg mig - og se på garnfarverne i modelmappen som er i butikken. Opskrifterne til de fleste modeller findes i 3 til 4 størrelser


Strikketilbehør, uldvaskemiddel m.m.


Hvis du står og mangler strikkepinde, det lækre uldvaskemiddel eller andet strikke- og hækletilbehør, så kan du finde det i min butik.

Færdigstrikkede ting


I butikken har jeg en masse færdigstrikkede ting bl.a. sjaler, tasker, tørklæder m.v.


Du kan se de forskellige ting i min online-shop her.